Instant Gaming EU
 
 

Köp Devil May Cry 5

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Devil May Cry 5 är den femte delen i den actionfyllda videospelserien Devil May Cry. Det utvecklas och publiceras av Capcom, samma företag som gav upphov till det ursprungliga Devil May Cry-videospelet.Devil May Cry 5 förväntas öka försäljningen av de tidigare delarna, som uppgick till över 16 miljoner exemplar, ytterligare.

    Hotet från de demoniska krafterna kommer att återkomma i Devil May Cry 5. Invasionen börjar med att fröna till demonträdet slår rot i Red Grave City. När de mörka krafterna hotar staden anländer demonjägaren Nero till platsen tillsammans med sin partner Nico. I den här titeln är Dante och Nero tillbaka tillsammans med en ny karaktär som heter V. Spelet har stilfulla strider med flera olika typer av attacker och vapen.

    Ett av tilläggen till serien i den här titeln är ett soundtrack som ändras beroende på spelarens prestation under strid. Medan attackerna från Dante och Nero redan har visats av Capcom i tidigare spel, har den nya karaktären V ännu inte avslöjat sin fightingstil och sina stridsfärdigheter. Under Games Awards 2018 teasade dock trailern spelarna över hela världen om V:s djävulska stridshållning. Hans hår blir vitt och han använder sig av en kombination av attacker med sin käpp och genom sina demoniska husdjur.

    Devil May Cry 5 använder REEngine, samma som i Resident Evil 7: Biohazard. Det strävar efter realistisk grafik och siktar på 60 bilder/sekund på alla plattformar när det släpps. Spelet har redan vunnit Future Division-priset på Tokyo Game Show förra året, och sedan dess har spelvärlden sett fram emot dess officiella lansering.

    Förbered dig på att slåss mot episka bossar i fotorealistiska dueller och strider i Red Grave City.

    Läs mer

    De bästa priserna för Devil May Cry 5

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Devil May Cry 5

    Vergil
    Vergil
    2019 ođđj 22 16:07 dlcompare.com
    I am in love with the franchise since I discovered it in 2009 when DMC 4 came out. I will defenitely get this game!
    Jag är förälskad i serien sedan jag upptäckte den 2009 när DMC 4 kom ut. Jag kommer definitivt att skaffa det här spelet!
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev