Instant Gaming EU
 
 

Köp Super Smash Bros. Ultimate

  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Nintendos populäraste serie av fightingspel är tillbaka. Super Smash Bros Ultimate är den femte delen av serien som spelas på Nintendo Switch. Det är ett galet och frenetiskt spel för upp till 8 spelare där du kan välja en av ett stort antal karaktärer från de mest kända Nintendo-serierna och några andra tredjepartsutvecklare som Sega, Square Enix eller Capcom, och styra den för att delta i arenamatcher.



    Super Smash Bros Ultimate följer stegen i de tidigare titlarna i serien och har flera spellägen som inkluderar både ett kampanjläge för enspelare och massor av flerspelarlägen för att spela mot dina vänner eller online.



    Varje karaktär har sina egna speciella rörelser och fightingstilar och att behärska dem är ett måste för att besegra dina motståndare och kasta ut dem från arenan. Kampmekaniken är ganska enkel. För att vinna en match måste du slå dina motståndare för att antingen sänka deras hälsobalken och besegra dem, sänka deras motståndsbalk och sparka ut dem ur ringen eller försöka få fler poäng än dem inom tidsgränsen.



    Super Smash Bros Ultimate utnyttjar Nintendos hybridkonsolfunktioner på ett bra sätt, med stöd för lokalt flerspelarläge, lokalt trådlöst med andra Switch-system och onlinespel via Wi-Fi eller LAN.



    Om du vill uppleva intensiva, galna och roliga slagsmål mellan dina favoritvideospelskaraktärer från Nintendo på din Switch erbjuder Super Smash Bros Ultimate dig det och mycket mer!

    Läs mer

    De bästa priserna för Super Smash Bros. Ultimate

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om Super Smash Bros. Ultimate

    MisterNG
    MisterNG
    2022 ođđj 31 11:01 dlcompare.fr
    Vraiment, merci dlcompare pour tout ces sites, c'est beaucoup plus simple que de juste chercher sur google. En tout cas c'est bien un jeu que j'aimerais gagner
    Tack dlcompare för alla dessa webbplatser, det är mycket enklare än att bara googla. Hur som helst är det ett spel som jag skulle vilja vinna.
    Vasseur
    Vasseur
    2018 juov 21 21:13 dlcompare.fr
    Le jeu ultime à avoir sur switch, bonne chance pour le concours :o
    Det ultimata spelet att ha på switch, lycka till i tävlingen :o
    Piromalli
    Piromalli
    2018 juov 21 20:00 dlcompare.fr
    Très gros jeu de chez Nintendo, le hit a avoir sous le sapin !
    Mycket stort spel från Nintendo, en hit att ha under granen!
    Achille ROBIN
    Achille ROBIN
    2018 juov 14 19:34 dlcompare.fr
    DlCompare, clairement LA réf pour savoir où acheter, et ça... Ben j'achète ! (Sauf que là je voudrais pas acheter mais gagner le jeu en question :p)
    DlCompare är helt klart referensen för att veta var du ska köpa, och det... Jag köper! (Förutom att jag nu inte vill köpa utan vinna spelet :p)
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev