Min Min är den nya karaktären i Super Smash Bros. Ultimate

Min Min är den nya karaktären i Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate är definitivt Nintendo-konsolernas populäraste fighting-spel. Det är inte bara fängslande och spännande, utan innehåller även en av de största uppsättningarna av fighters om inte den största. Basspelet innehåller 74 karaktärer hämtade från det japanska företagets andras spel, inklusive spelserier som The Legend of Zelda, Super Mario Bros. och Pokémon, men även andra ikoniska karaktärer från tredjepartsutvecklare som Square Enix, SNK, Bandai, Konami, Sega och många andra. Resultatet är ett imponerande fighting-spel som har blivit favoriten bland de som spelar på Nintendo-konsoler.

 

 

Men om du tänker att 74 karaktärer är mycket att välja emellan i Super Smash Bros. Ultimate då bör du vara medveten om att Nintendo kontinuerligt lägger till fler i den listan via DLC. Det är precis vad som skedde igår när den senaste Super Smash Bros. Ultimate-fightern annonserades. Det är ingen annan än Min Min, den ökända ramen-bombaren från ARMS, som är ett annat populärt fighting-spel för Nintendo Switch där karaktärerna fightar med deras förlängda armar. Självklart kommer Min Min att slåss på samma sätt i Super Smash Bros. Ultimate och hennes armar kommer att låta henne slå sina fiender på avstånd medan hon är relativt säker. Hon kan även använda hennes Final smash-attack för att begära hjälp från sina andra ARMS-karaktärer och förgöra sina motståndare.

 

 

Min Min DLCt kommer den 30e juni till Super Smash Bros. Ultimate och den ger även en ny scen, Spring Stadium, som inkluderar flera hopplattformar och drönare som släpper ner byten. DLCt är även en del av det andra Fighter Pass för Super Smash Bros. Ultimate vilket innehåller totalt sex nya fighters som släpps under 2021. Ifall du inte har provat Super Smash Bros. Ultimate ännu kan du så klart ha kul med dina vänner, besök gärna vårt jämförelseverktyg när du vill för att hitta bästa pris. 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev