Instant Gaming EU
 
 

Köp Dakar 18

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Delta i det mest kända rallyt i världen, 2018 års upplaga av Dakar-rallyt, som organiseras av Amaury Sports Organisation (A.S.O.). Den här upplagan äger rum i Sydamerika och låter dig tävla genom flera länder under extrema förhållanden. Traversera alla typer av scenarier genom att köra ditt fordon så snabbt som möjligt för att nå kontrollpunkterna och mållinjen på rekordtid. Men akta dig för olyckor, mekaniska problem och oförutsägbara väderförhållanden som kan sätta ett oönskat stopp för ditt lopp.



    Dakar 18 simulerar till perfektion 12 000 km2 terräng i Peru, Bolivia och Argentina, vilket ger dig total frihet att utforma din egen rutt och navigera från starten i Lima till målet i Cordoba i 14 olika etapper.



    Du kommer att kunna välja mellan 5 olika fordonskategorier som inkluderar bil, motorcykel, fyrhjuling, lastbil och UTV(SxS) och ha möjlighet att styra de bästa rallypiloterna och officiella fordonen från en lista med personer som Carlos Sainz, Sebastien Loeb, Mathias Walker, Ignacio Casale, Eduardo Nikolaev, Patrice Garrouste och många andra.



    Dakar 18 har olika lägen som gör att du kan uppleva världens bästa rally både solo och tillsammans med andra, antingen i flerspelarläge online för upp till 8 spelare eller med en vän i delad skärm.

    Läs mer

    De bästa priserna för Dakar 18

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Dakar 18

    Fraizh
    Fraizh
    2019 njuk 26 21:22 dlcompare.fr
    Top merci pour faire le tri dans les sites les moins chères et fiable ;)
    Topp Tack för att du tar fram de billigaste och mest pålitliga webbplatserna ;)
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev