Instant Gaming EU
 
 

Köp Shenmue III

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Shenmue III är den mycket efterlängtade tredje delen i Shenmue saga. Det är ett berättelsedrivet actionrollspel som lovar att bli en rättmätig efterföljare till sina två föregångare i en serie som startade 1999. Spelet tar upp historien precis där Shenmue II slutade. Följ äventyren med Ryo Hazuki, en tonårig kampsportare som ger sig ut på ett uppdrag att hitta sin fars mördare. Historien utspelar sig i Kina 1980, i byn Bailu, en stark kontrast till de japanska förorterna och gatorna i Hongkong i de tidigare spelen.

    Tillsammans med Ryo finns Shenhua, en mystisk kvinna som Ryo såg i visioner i tidigare spel och som han kort träffade i Shenmue II. De delar ett djupt band som kommer att utforskas i Shenmue III. Ryo söker efter Fenixspegeln, en artefakt som hans fars mördare vill ha. I Shenmue III kommer Ryo äntligen att anlända till byn Bei Lu i de kinesiska bergen för att hitta mannen som tillverkade Fenix- och Dragonspeglarna. Affinitetssystemet i spelet kommer att få honom att arbeta hårt för att vinna bybornas förtroende innan de avslöjar den information han behöver och han kommer ett steg närmare mannen han letar efter.



    Spelet har en rik öppen värld, ett realistiskt stridssystem och en uppslukande berättelse full av filmiska sekvenser. Om allt går enligt Yu Suzukis ursprungliga planer kommer vi att få se ytterligare en del av serien i framtiden, eftersom sagan är tänkt att ha fyra avsnitt.



    Yu Suzuki är regissör för serien, och Shenmue har blivit känd för att vara ett av de mest ambitiösa spelprojekten i historien, där originalet Shenmue var det dyraste videospel som utvecklades vid den tiden. Han har definitivt uppfyllt förväntningarna med de två första titlarna, eftersom projektet inte bara har Sony och Deep Silver som står för finansieringen, utan det har också lyckats samla in över 7,1 miljoner dollar genom en crowdfundingkampanj på Kickstarter.

    Läs mer

    De bästa priserna för Shenmue III

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Shenmue III

    Jail
    Jail
    2022 ođđj 22 07:53 dlcompare.fr
    Excellent jeu ! Il est vraiment génial !
    Ett fantastiskt spel! Den är verkligen fantastisk!
    Manuel
    Manuel
    2019 mies 17 11:10 dlcompare.it
    Speriamo sia un degno successore dei capitoli precedenti
    Låt oss hoppas att det är en värdig efterföljare till de tidigare kapitlen.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev