Instant Gaming EU
 
 

Köp FOR HONOR: Marching Fire

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    FOR HONOR: Marching Fire är ett actionfyllt spel som tar spelarna till en värld av intensiva strider och strategi. Spelarna tar på sig rollen som en av tre fraktioner - riddarna, samurajerna eller vikingarna - när de kämpar för dominans i denna episka kamp om kontroll. Med tillägget av den fjärde fraktionen - Wu Lin från Fjärran Östern - ger FOR HONOR: Marching Fire ännu mer djup till en redan rik spelupplevelse.



    Spelarna möts av en fantastisk grafik och dynamiska stridsmekanismer när de ger sig ut på FOR HONOR: Marching Fire:s slagfält. Ett djupt system för karaktärsanpassning gör att spelarna kan anpassa sina krigares rustning, vapen, förmågor och mycket mer för att skapa unika krigare som ger dem en liten fördel över sina fiender på fältet. För dem som letar efter något annat än traditionella PvP-strider finns Arcade Mode, där spelarna kan utmana sig själva med nya motståndare varje gång de spelar solo eller tillsammans med vänner mot AI-motståndare i oändliga strider fyllda med belöningar längs din resa mot storhet.



    Välj ditt öde genom att välja en av fyra olika hjältar inom varje fraktion, hitta en balans mellan anfall och försvar när du tar upp vapen mot kompromisslösa motståndare på flera ikoniska platser runt om i Europa som London, Paris och mer. Med det starka tillägget av The Wu Lin-fraktionen till en redan kraftfull lista över karaktärer har FOR HONOR: Marching Fire blivit ett måste för alla seriösa spelare.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : For Honor

    De bästa priserna för FOR HONOR Marching Fire

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Aktivera din kod på Ubisoft Connect.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om FOR HONOR: Marching Fire

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev