Instant Gaming EU
 
 

Köp For Honor

 • PC
 • PS4
 • XboxOne
 • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

  Ge dig in i ett medeltida land som belägras av ett evigt krig i For Honor, ett hack-and-slash-spel från Ubisoft. Efter en stor katastrof för många år sedan utplånades mänskligheten nästan helt och hållet. De som blev kvar i denna dystra värld reste sig och bildade Knights, Samurai och Vikings. De tre fraktionerna är inlåsta i ett ständigt krig som fortsätter än idag. Världen i For Honor är utrustad med ett kampanjläge för en spelare eller två spelare i samarbete. Historieläget är unikt för varje fraktion och sätter spelarna i positionen som stridshärdiga krigare som försöker få krigsbalansen att tippa över till sin fraktions fördel. De kommer att få uppdrag som att storma enorma fästningar och mörda viktiga måltavlor. Under tiden kommer deras valda fraktions kultur och historia att utvecklas runt omkring dem. Som om det inte vore nog har For Honor också tre olika stilar för flerspelarspel. I Dominion kämpar spelarna mot varandra i lag om fyra för att kontrollera viktiga strategiska punkter. När dessa punkter har erövrats och hållits av ett lag tillräckligt länge bryts det andra lagets moral. Detta innebär att de inte längre kan återuppstå om de inte kan döda några av sina motståndare och ta tillbaka en av de strategiska punkterna. Spelet slutar när ett lag är helt utplånat. Spelarna kan också finslipa sina färdigheter i intensiva en-mot-en-dueller. Gå in i strid mot en motståndare med ingenting annat än dina färdigheter och ditt förstånd i en tävling bäst av fem. Eller slå dig ihop med en partner och delta i en Brawl, där lag om två personer tävlar mot varandra i en dödsmatch fylld av fällor att hoppa i och avsatser att falla från. Med sin unika Art of Battle system erbjuder For Honor en unik och realistisk arena för medeltida strider. Spelet har flera lägen och flera kartor och kommer garanterat att ge spelarna många timmars spännande strider.

  Läs mer

  De bästa priserna för For Honor

  Använd din CD-nyckel på Steam.

  Aktivera din kod på Ubisoft Connect.

  Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

  Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

  Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

  Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

   

  Kommentarer om For Honor

  Dragos
  Dragos
  2017 geas 27 18:56 dlcompare.com
  pretty awesome... XDXDXD
  ganska häftigt... XDXDXDXD
  martin garenne
  martin garenne
  2017 guov 2 16:20 dlcompare.fr
  un jeux que j ai beaucoup aimé en beta fermé et j attend impatien la beta ouverte :)
  ett spel som jag verkligen gillade i den slutna betaversionen och jag väntar på den öppna betaversionen :)
  gvaudan
  gvaudan
  2017 ođđj 25 23:47 dlcompare.fr
  Le dernier hit badasse et brute de force de Ubisoft ! 3 factions, 3 puissances, et ce n'est pas un vain mot. Ça va cogner.
  Den senaste tuffa, brutala succén från Ubisoft! 3 fraktioner, 3 krafter, och det är inte ett tomt ord. Den kommer att slå till.
  martyn77
  martyn77
  2017 ođđj 22 20:45 dlcompare.fr
  un jeux que j attend vivement car je l ai testé a la pgw et j ai participé a tout les test technique du jeux je trouve qu il a du potentiel
  ett spel som jag ser fram emot eftersom jag testade det på pgw och deltog i alla tekniska tester av spelet. jag tror att det har potential
  Mamoru
  Mamoru
  2017 ođđj 5 12:25 dlcompare.fr
  FOR HONOR ! Tout est dans le titre, honneur et conquêtes m'attendent, et vais tout gagner pour ma patrie ! Bon, assi pour le fun, tout ça tout ça... Mais on veut des combats, on veut du sang, on veut du beau jeu !!
  FÖR HONOR! Allt ligger i titeln, ära och erövringar väntar mig, och jag ska vinna allt för mitt land! Tja, assi för skojs skull, allt det där... Men vi vill ha slagsmål, vi vill ha blod, vi vill ha en bra match!
  Simon
  Simon
  2017 ođđj 4 19:59 dlcompare.fr
  J'aimerai gagner ce jeu pour pouvoir profiter pleinement de ma nouvelle GtX 1080, et voir ce que vaudra ce jeux au dans sa version final. Thx Dlcompare !
  Jag skulle vilja vinna det här spelet för att kunna njuta av mitt nya GtX 1080 och se vad spelet kommer att vara värt i sin slutliga version. Tack Dlcompare!
  Adrien
  Adrien
  2017 ođđj 2 20:17 dlcompare.fr
  Je souhaiterai gagner ce jeu pour le concours pour faire combats en 4vs4 avec ma squad 1 an qu'on l'attends celui là ! :D DEUS VULT ! ( Knight Oblige !)
  Jag skulle vilja vinna det här spelet för att få möjlighet att slåss i 4vs4 med min grupp. 1 år väntar vi på den här! :D DEUS VULT ! ( Riddaren är skyldig!)
  Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

  Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev