Instant Gaming EU
 
 

Köp Just Dance 2019

  • PS5
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Just Dance 2019 är det tionde spelet i Just Dance-serien. Det är det perfekta spelet för att få igång en fest. Det är utvecklat av Ubisoft och erbjuder en spännande upplevelse för spelare i alla åldrar och på alla nivåer. Spelet använder rörelsekontrollerad teknik så att spelarna kan imitera rörelserna på skärmen när de dansar tillsammans med några av dagens hetaste låtar.



    Spelarna har möjlighet att anpassa sina egna Avatars för en personlig touch, och de har också tillgång till online leaderboards som gör att de kan tävla mot vänner runt om i världen eller bara dansa ensamma i unika rytmer beroende på vilken typ av spelare du är! Med över 400 spår från olika genrer som hip-hop, pop, rock och många fler tillgängliga vid lanseringen av Just Dance 2019 kommer det verkligen att finnas något för alla. Spelarna kommer också att kunna använda olika kontroller som Playstation Move eller Xbox Kinect samt mobiltelefoner för att få optimal spårningsnoggrannhet när de spelar tillsammans med andra personer. En bra aspekt av spelet är att varje bana har fem svårighetsgrader, från lätt (för nybörjare) till svår (för erfarna spelare). Det stöder också upp till sex spelare samtidigt uppdelade i två lag där varje lag har sin egen färgdisplay så att alla inblandade har en chans att komma ner på effektiva spår under flerspelarstrider.



    Just Dance 2019 är ett fantastiskt spel för att få liv i vilken fest som helst eller ett roligt sätt att få lite motion och dansa runt i vardagsrummet. Med så många banor, svårighetsgrader och kontrollalternativ finns det verkligen något för alla i den här titeln, oavsett vilken typ av spelare du är.

    Läs mer

    De bästa priserna för Just Dance 2019

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Just Dance 2019

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev