Instant Gaming EU
 
 

Köp Total War: WARHAMMER II - Curse of the Vampire Coast

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Total War: WARHAMMER II - Curse of the Vampire Coast är ett expansionspaket för Total War: WARHAMMER II, ett turordningsbaserat strategispel. Det släpptes den 8 november 2018 och lade till Vampire Coast som en spelbar ras.



    Vampyrkustens fraktion består av pirater, monster och odöda varelser som leds av mäktiga vampyrer. Spelarna kan utveckla sina arméer med nya förmågor genom att segla fartyg runt kartan och samla in resurser från andra bosättningar som de plundrar. De måste också slåss mot rivaliserande fraktioner som Lizardmen eller Skaven som kan sänka dem om de inte behåller makten över sina territorier. Spelarna har tillgång till fyra legendariska piratherrar som fungerar som ledare inom varje armé: Luthor Harkon, Aranessa Saltspite, Cylostra Direfin och Heinrich Kemmler tillsammans med åtta unika enheter av hjältetyp som bara är tillgängliga i den här fraktionen, som Zombie Pirates och Dark Elf Corsair Captains. Var och en av dessa karaktärer har sin egen uppsättning färdigheter som sträcker sig från skicklighet i sjöstrid till ekonomisk förvaltning beroende på vad du behöver att din flotta ska göra härnäst för att säkerställa framgång i strid eller effektiv drift av ditt imperiums ekonomi. Förutom att erövra nya länder till havs ger Total War: WARHAMMER II - Curse of the Vampire Coast spelarna extra mål som att bygga piratparadis, använda kraftfulla föremål som voodoo-masker eller svartkrutvapen och mycket mer. Det erbjuder också en utmanande kampanj som kommer att ge erfarna spelare en spännande ny utmaning att njuta av samtidigt som det ger nybörjare en bra utgångspunkt på sin resa mot att bli en mästare på Total War.



    Sammantaget är Total War: WARHAMMER II - Curse of the Vampire Coast ett utmärkt tillskott till alla spelares samling av strategispel. Med sina unika raser, specialförmågor, uppdrag och mål kommer det garanterat att ge många timmars underhållning för alla som är villiga att anta denna skrämmande utmaning.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Total War: WARHAMMER II

    De bästa priserna för Total War WARHAMMER II Curse of the Vampire Coast

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Total War: WARHAMMER II - Curse of the Vampire Coast

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev