Eneba COM
 
 

Köp Total War: WARHAMMER II – The Twisted & The Twilight

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Total War: WARHAMMER II – The Twisted & The Twilight är en expansion för Total War: Warhammer II som lägger till två nya legendariska mästare till spelet: Throt the Unclean för Skavens och Sister of Twilight för Wood Elves.



    Å ena sidan är Throt the Unclean mästare av mutation i Clan Moulder, han ansvarar för att skapa kraftfulla monstruositeter och är ansvarig för några av de mäktigaste varelserna i Skavens armé. Utrustad med sitt Creature-Killer-svärd och en fångare kan han lätt hantera gigantiska monster som Rat Ogres. Som ledare av en del ger han bonusar till de flesta av de muterade odjuren i Skaven-armén, inklusive Rat Ogres och Hell Pit Abominations med flera.



    Å andra sidan är Naestra och Arahan två mäktiga alvssystrar som rider på legendariska bestar in i striden. Oavsett om de åtföljs av sin stora örn Gwindalor eller skogsdraken Ceithin-Har utgör de ett fruktansvärt hot mot sina fiender och kan skjuta ner dem på avstånd med sina bågar. De ger bonusar till alla fjärrstyrda och flygande enheter i deras armé.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Total War: WARHAMMER II

    De bästa priserna för Total War WARHAMMER II – The Twisted & The Twilight

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Total War: WARHAMMER II – The Twisted & The Twilight

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev