Instant Gaming EU
 
 

Köp Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don't Dry

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Leisure Suit Larry – Wet Dreams Don’t Dry är ett äventyrs-videospel för vuxna som utvecklats av Crazybunch och publicerats av Assemble Entertainment. Spelet är en fortsättning på Leisure Suit Larry-serien med den ikoniska huvudpersonen Larry Laffer, som vaknar upp i en modern värld efter att ha varit försvunnen i tiden i årtionden.



    Spelet har ett klassiskt peka-och-klicka-spel där spelaren måste navigera i världen och interagera med karaktärerna för att lösa pussel och föra spelets berättelse framåt. Pusslen i spelet varierar från enkla till komplexa och kräver en del kritiskt tänkande för att lösas.



    I spelet befinner sig Larry Laffer i en modern värld fylld av sociala medier, dejtingappar och modern teknik när han försöker vinna den vackra och ambitiösa Faiths hjärta, som verkar vara för mycket för honom. Spelarna måste hjälpa Larry att navigera i denna moderna värld och dess unika utmaningar och använda sin kvickhet, charm och tvivelaktiga modesinne för att ta sig fram.



    Spelet är fyllt av humor och kvick dialog och tar upp det moderna samhället och dess besatthet av teknik och sociala medier. Spelets konststil och karaktärsdesign påminner om klassiska tecknade filmer, vilket bidrar till spelets lekfulla och livliga atmosfär.



    Spelet har också flera olika slut, beroende på de val som spelarna gör under spelets gång. Dessa kan variera från lyckliga till sorgliga slut, vilket ökar återspelbarheten och uppmuntrar spelarna att utforska olika vägar genom spelet.



    På det hela taget är Leisure Suit Larry – Wet Dreams Don’t Dry ett trevligt och engagerande komedispel för vuxna som erbjuder en charmig och kvick historia, färgstarka karaktärer och klassisk peka-och-klicka-spelmekanik. Spelet är ett utmärkt val för fans av Leisure Suit Larry-serien och komedispel för vuxna.

    Läs mer

    De bästa priserna för Leisure Suit Larry Wet Dreams Don't Dry

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don't Dry

    • Teknisk information

    • Kategorier : Äventyr
    • Utgivare : Assemble Entertainment
    • Utvecklare : CrazyBunch
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2018 skábmamánnu 7
    • Systemkrav
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev