Instant Gaming EU
 
 

Köp Warriors Orochi 4

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Den nya versionen av den fjärde delen av Warriors Orochi series har många nya funktioner och nytt innehåll. I Warriors Orochi 4 Ultimate fortsätter historien efter händelserna i föregångaren, och den här gången fokuserar den på Perseus handlingar, som har stulit flera Ouroboros, armband med gudomliga krafter som har spridits över hela världen. Du kommer att styra ett lag med tre karaktärer som du väljer bland de mer än 170 som finns tillgängliga totalt, var och en av dem svingar kraftfulla vapen och förödande färdigheter. Listan innehåller karaktärer från Dynasty Warriors- och Samurai Warriors-serierna, så de flesta av dem kommer att vara ganska bekanta för fans av Koei Tecmos spel. Dina hjältar kommer att slåss mot andra fraktioner och tusentals fientliga trupper i episka strider och använda sina fantastiska krafter för att utplåna motståndarna från slagfältet.



    Warriors Orochi 4 Ultimate innehåller inte bara en ny handlingslinje och många alternativa scenarier, utan även ett nytt Infinity-läge och ett Promotion-system som gör att du kan låsa upp dina hjältars ultimata krafter och göra dem till härskare på slagfältet. Och om vi pratar om deras specialutrustning så kan Sacred Treasures nu användas av andra karaktärer, vilket gör att du kan skapa mycket kraftfulla kombinationer. Kontrollalternativen och användargränssnittet har förbättrats och möjliggör ett smidigare och mer lättillgängligt spelande.



    Om du redan äger Warriors Orochi 4 kommer du också att kunna uppgradera ditt spel till denna version via ett uppgraderingspaket, så att du inte behöver förlora några av dina framsteg i spelet om du inte vill starta om ett nytt spel.

    Läs mer

    De bästa priserna för Warriors Orochi 4

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Warriors Orochi 4

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev