Instant Gaming EU
 
 

Köp Foxhole

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Foxhole är ett ambitiöst och unikt massivt flerspelarspel som utvecklats av Siege Camp. Tanken bakom spelet är att skapa ett ihållande onlinekrig där tusentals spelare samlas för att forma utgången. Varje enskild soldat, eller spelare, kommer att bidra på sitt eget sätt med logistikhantering, baskonstruktion, spaningstaktik och i slutändan stridsfärdigheter för att vinna de strider som de deltar i.



    Universumet Foxhole utspelar sig under en alternativ tidslinje på 1900-talet med två rivaliserande fraktioner förankrade i en pågående konflikt om överlevnad och dominans av planetens resurser. Spelarna blir medborgare i dessa nationalstater medan de deltar i olika militära strider som kallas "Battlefields". Under varje Battlefield-evenemang kan alla aktiva deltagare välja vilken typ av roll de vill ta på sig när det gäller välkända divisioner som logistik, infanteri, pansar och spaning. Dessa val påverkar varje element i detta globala metaspel, inklusive ekonomi, moral, förnödenheter, bränsle osv., vilket gör att varje insats skiljer sig från den andra, även om den involverar samma nationalstat mot deras motståndarfraktion. Varje kontrollerat territorium har påtagliga belöningar för framgångsrika resultat, t.ex. tillgång till råmaterial som används för att bygga upp enheter fordon kommandocentraler flygräder etc. Detta ger ett strategiskt skikt som bygger på resursutvinning, ny teknisk forskning, produktionskapacitet och defensiva befästningar som hjälper till att expandera politiska territorier över fantasilandskap. Huvudmålet för varje slagfält är att den ena sidan helt ska ta över fiendens territorium för att vinna både ekonomiska och samhälleliga fördelar.



    Foxhole erbjuder en unik spelupplevelse och kombinerar strategi, rollspel och överlevnad i ett och samma spel. Det är en spännande möjlighet för spelare som vill delta i intensiva strider online samt för strateger som vill testa sitt förstånd mot riktiga spelare - vilket ger Foxhole en ständigt utvecklande utmaning som aldrig blir tröttsam. Oavsett om du är en veteran eller nybörjare i genren, erbjuder Foxhole något för alla.

    Läs mer

    De bästa priserna för Foxhole

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Foxhole

    • Också publicerad av Siege Camp
    • Fortified
      10kr.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev