Instant Gaming EU
 
 

Köp Bus Simulator 18

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bus Simulator 18 (även känt som Bus Simulator på konsoler) är ett busssimulatorspel som utvecklats av Stillalive Studios och publicerats av Astragon Entertainment. Bus Simulator 18 är ett spel där spelare kan sätta sig bakom ratten på olika bussar och utforska den öppna världen i realistisk detaljrikedom. Spelet erbjuder ett brett utbud av körupplevelser med stads- och långfärdsbussar, tack vare den toppmoderna fysikmotorn och detaljrikedomen. Spelarna kan välja mellan över 100 minutiöst återskapade modeller av riktiga bussar från märken som Mercedes Benz, Setra, MAN eller Iveco Bus - alla exakt återgivna med originalljud och bilder.



    De detaljerade cockpitområdena har interaktiva reglage och många kameravinklar så att spelarna kan ha fullständig kontroll över sin upplevelse när de navigerar på komplexa rutter genom städer runt om i världen. Längs vägen möter de hundratals passagerare som förväntar sig punktlighet och säkerhet - vilket innebär att de måste följa trafikreglerna noggrant samtidigt som de lyckas plocka upp passagerare i tid. Anpassning och uppgradering av bussar ger en ännu mer personlig spelupplevelse - spelarna får chansen att göra varje bana unik med hjälp av dussintals anpassningsbara funktioner som färgjobb, dekaler, logotyper etc.



    Spelarna måste också hantera föränderliga väderförhållanden som ger extra utmaningar genom att göra vägarna isiga eller hala, vilket kräver att de anpassar bromshastigheten därefter. Varje rutt ger gott om möjligheter till multitasking, som att tanka på stationer, reparera bussar och slutföra uppgifter för att komma upp i nivå - allt medan de ser till att passagerarna de transporterar är nöjda.Bus Simulator 18 är en verkligt uppslukande upplevelse som ger spelarna en otroligt realistisk inblick i livet i förarsätet.

    Läs mer

    De bästa priserna för Bus Simulator 18

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Bus Simulator 18

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev