Instant Gaming EU
 
 

Köp Parkasaurus

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Parkasaurus är ett spel som är utformat för att ge spelarna en spännande och uppslukande upplevelse. Denna PC-titel är utvecklad av Washbear Studio och ger dig ansvaret för att driva din drömmars förhistoriska dinosauriepark. Det erbjuder en mängd olika uppgifter - från att bygga livsmiljöer och attraktioner till att forska om nya dinosauriearter och extrahera deras DNA - som kommer att utmana dig samtidigt som de ger dig många timmars underhållning.



    Målet med Parkasaurus är att framgångsrikt underhålla parken och maximera vinsten genom att se till att kunderna är nöjda, men tillsammans med att sköta finanserna kommer risker som sjukdomsutbrott eller miljökatastrofer som snabbt kan gå överstyr. Du måste också hålla jämna steg med konkurrenternas parker som kan försöka undergräva din park med hjälp av olika metoder. För att ligga i framkant måste du utveckla nya funktioner för din park, noggrant utforma dess marknadsföringsstrategi, se till att inte överskrida etiska gränser och undersöka de senaste tekniska genombrotten för att din park ska bli framgångsrik.



    Djuren på Parkasaurus är eklektiska; från velociraptorer till triceratops finns det något som säkert tilltalar alla spelares intressen. Den livliga konststilen förmedlar alla varelsers naturliga skönhet samtidigt som den är trogen den vetenskapliga noggrannheten - vilket gör det både lärorikt och underhållande! Denna kombination skapar en unik spelupplevelse som aldrig tidigare skådats. Parkasaurus är det perfekta spelet för djurälskare, spelare och alla däremellan som vill bygga sin egen park full av förhistoriska varelser. Med sitt engagerande spel och sina pedagogiska fördelar kommer det garanterat att ge en fängslande upplevelse från början till slut.

    Läs mer

    De bästa priserna för Parkasaurus

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Parkasaurus

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev