Instant Gaming EU
 
 

Köp Worms Blast

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Worms Blast är ett fartfyllt pusselspel utvecklat av Team17 Digital Ltd där du måste använda snabbtänkthet och strategi för att överleva. Målet med spelet är att spelarna ska skicka ut sina marinsoldater i fientliga vatten och sedan spränga sig ut med intensiv pusselaction. Spelarna får 60 unika uppdrag som utmanar dem att tänka på fötterna medan de navigerar genom hinder, fiender och andra fällor.



    I Worms Blast kontrollerar spelarna en marin mask som kan avfyra olika projektiler mot en fiende eller ett mål; dessa kommer i form av vapen som missiler, lasrar, granater och mer. Förutom att skapa strategier med hjälp av de olika power-ups som finns på varje nivå, kan spelarna också röra sig runt hinder som stenar för att förhindra att de skadas av fiendens attacker. Dessutom har de tillgång till flera power-ups, inklusive 2x speed boosts som hjälper dem att ta sig igenom nivåerna snabbare än normalt samt starkare defensiva sköldar som ger extra skydd mot motståndarstyrkor. Förutom enspelarläget där spelarna tar sig an dessa vansinniga utmaningar ensamma, finns det också 8 olika flerspelarlägen som stöds av 9 upprörande karaktärer. När spelarna kommer längre in i spelet får de uppleva allt svårare nivåer som kräver kreativ problemlösning för att de ska lyckas. Kombinationen av denna mentala utmaning och det arkadliknande spelet gör Worms Blast mycket omspelbart - även när man har spelat klart finns det fortfarande mycket kul att göra.



    Sammantaget är Worms Blast en smart blandning av strategi och pussellösning som kommer att hålla spelarna underhållna i timmar i sträck. Oavsett om du letar efter en intensiv utmaning eller bara vill koppla av med lite lättsamt spelande är Worms Blast det perfekta valet.

    Läs mer

    De bästa priserna för Worms Blast

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Worms Blast

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev