Instant Gaming EU
 
 

Köp Tannenberg

  • PC
  • PS5
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Tannenberg utspelar sig under första världskriget på östfronten och fokuserar på striderna mellan Tyskland och Ryssland. Spelet i Tannenberg är centrerat kring spelare mot spelare-strider, där spelarna ansluter sig till en av de två fraktionerna och deltar i storskaliga strider på historiska slagfält.



    Grafiken i Tannenberg är realistisk och uppslukande och visar upp skönheten och det tuffa i östfrontens terräng. Ljuddesignen är anmärkningsvärd, med ett realistiskt ljudlandskap som fångar den kaotiska och intensiva karaktären hos striderna.



    Spelarna kan välja mellan olika klasser, bland annat soldat, skytt och kulsprutegevärsskytt, var och en med sina unika styrkor, svagheter och vapen. Spelet har också ett realistiskt skadessystem, där exakta skott mot kroppsdelar kan oskadliggöra en fiende i strid.



    Spelet innehåller en mängd olika spellägen, bland annat klassisk deathmatch, gruppbaserade attacker och operationer som simulerar händelserna i striderna på östfronten. Tannenberg innehåller också ett karriärläge, där spelarna kan avancera i militära grader och låsa upp nya vapen och ny utrustning.



    Ett av de unika dragen i Tannenberg är dess fokus på historisk noggrannhet. Spelet har korrekta skildringar av uniformer, vapen och slagfält, och spelarna kan lära sig mer om de verkliga händelserna och förhållandena på östfronten.



    På det hela taget är Tannenberg ett uppslukande och realistiskt förstapersonsskjutspel som erbjuder en engagerande historisk simulering av striderna på östfronten. Den imponerande grafiken, den realistiska ljuddesignen och fokus på historisk noggrannhet gör det till ett måste för fans av historia och militära skjutspel.

    Läs mer

    De bästa priserna för Tannenberg

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Tannenberg

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev