Instant Gaming EU
 
 

Köp PixARK

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    PixARK är ett spännande och innovativt sandlådespel som tar den klassiska klotbyggnadsgenren till nästa nivå. Spelet är utvecklat av Snail Games och har fängslande grafik och ett stort antal funktioner.



    I PixARK måste spelarna bygga, utforska och överleva i en vild värld gjord av block. Spelet erbjuder en unik blandning av hantverk, byggande och utforskning, med oändliga möjligheter till kreativitet. Spelarna kan skapa sina egna kartor och utforma strukturer när de reser genom landet.



    Spelet har också fängslande stridselement som låter spelarna slåss mot monster och andra varelser med hjälp av vapen, verktyg och magi. Förutom att slåss mot fiender kan spelarna tämja varelser för att ansluta sig till sitt sällskap eller använda dem som hästar för snabbare resor.



    PixARK erbjuder också en rad olika anpassningsalternativ från karaktärsskapande till att tämja varelser. Spelare kan välja mellan olika klasser som krigare och trollkarl, anpassa sina karaktärers fysiska utseende, tillverka föremål och utrustning för sina karaktärer och varelser med hjälp av naturresurser som finns i miljön.



    En av de utmärkande funktionerna i PixARK är den fantastiska visuella designen som använder voxelgrafik för att ge liv åt de fantastiska världarna. Det finns tre olika världar - himmelsriket med svävande världar som är sammankopplade med mystiska portaler, den platta världen med en vidsträckt terräng som är perfekt för utforskning och slutligen de speciella öknarna med sandstormar, oaseträdgårdar och mystiska gravar.



    Sammanfattningsvis är PixARK en imponerande sandlådeupplevelse som blandar byggande och utforskning på spännande sätt samtidigt som den erbjuder fantastisk grafik och anpassningsmöjligheter också! Med sitt fängslande stridssystem i kombination med stora anpassningsmöjligheter lovar PixARK en uppslukande spelupplevelse som inte liknar någon annan!

    Läs mer

    De bästa priserna för PixARK

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om PixARK

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev