Instant Gaming EU
 
 

Köp Ultimate Fishing Simulator

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ultimate Fishing Simulator är ett spel för fiskeentusiaster som vill uppleva sporten utan att lämna hemmet. Spelet är en otroligt exakt representation av fisket med alla dess tekniska detaljer och invecklingar. Spelaren antar rollen som en fiskare och kan välja mellan olika platser runt om i världen, där de kan fiska efter olika arter som gädda, lax eller abborre.



    Spelet erbjuder ett brett utbud av utrustning som spelaren kan använda för att fånga fisk. Fiskespöet och haspelet är anpassningsbara, vilket gör att spelaren kan justera linans tjocklek och längd samt haspelets dragkraft. Denna nivå av anpassning säkerställer att varje fiskare kan tillgodose sina preferenser när han eller hon spelar spelet. Fiskeköken är också anpassningsbara och spelet erbjuder ett omfattande utbud av alternativ. Spelaren kan välja mellan olika typer av matare, spinnare och crankbaits för att passa de fiskarter de siktar på. Ultimate Fishing Simulator ger en realistisk skildring av fiskemiljöer. Spelets grafik och ljud är realistiska, vilket gör att upplevelsen av att fiska i spelet känns autentisk. Spelet har också en dag- och nattcykel, vilket gör det mer spännande att fiska under olika tider på dygnet. Under natten kan fiskaren använda en båt för att placera sig på den bästa platsen för vissa fiskarter, vilket bidrar till spelets strategiska element.



    Sammanfattningsvis är Ultimate Fishing Simulator ett exceptionellt fiskespel som ger sportfiskarna en uppslukande upplevelse. Spelet använder modern teknik för att skapa en realistisk skildring av fiskemiljöer och låter spelarna välja mellan olika platser runt om i världen. Anpassningsmöjligheterna för fiskeredskap och lockbete ger en nivå av autenticitet till spelet, och dag- och nattcykeln ger ett element av realism som skiljer det här spelet från andra fiskespel. På det hela taget är Ultimate Fishing Simulator ett spel som rekommenderas varmt för alla som är intresserade av fiskesport.

    Läs mer

    De bästa priserna för Ultimate Fishing Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Ultimate Fishing Simulator

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev