Eneba COM
 
 

Köp Priest Simulator

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Vem visste att det kunde vara så svårt att vara medlem i en klädedräkt? Ta reda på allt om det i Priest Simulator, ett parodiskt FPS-actionspel. Spela som en vampyrpräst i Polen som är ute efter att spöa skiten ur och återupprätta sin kyrka samtidigt som han slaktar alla demoner som står i vägen.



    Skydda staden San de Ville från demoniska kultister och helvetets hantlangare med hjälp av en mängd olika vapen, inklusive dina bara nävar. Hitta svartmetall och använd den för att uppgradera dina vapen för att ta dig an en mängd olika fiender. Snart kommer du att vara en enmansarmé av Gud.



    Men det finns mer i spelet än att döda kultister och demoner i Jesu namn. Du måste också återuppbygga din kyrka för din flock. Köp ritningar, samla in pengar och återuppbygg stadens kyrka till dess forna glans. Du kan också lägga till uppgraderingar för att bygga upp tron, höra bekännelser och hålla predikningar. Förutom detta måste du också utföra olika uppgifter för din kyrka, som att driva ut demoner, utföra begravningar och rädda kyrkobesökare från helvetets krafter. Allt detta är en del av en dags arbete för en medlem av prästerskapet. Spela Priest Simulator och lär helvetet att inte bråka med din hjord.

    Läs mer

    De bästa priserna för Priest Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Priest Simulator

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev