Instant Gaming EU
 
 

Köp DreamWorks Dragons Dawn of New Riders

  • PC
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Dina favoritkaraktärer från How to train your dragon är tillbaka! På Dragons: Dawn of New Riders får du följa med Hicke, hans drake Tandlös och många av hans vänner på ett nytt äventyr. Du kommer att ta rollen som Scribbler, en lärd man som inte kan minnas sitt förflutna och som dök upp ur ruinerna på ön Havenholme tillsammans med sin drake Patch.

    Efter förstörelsen av drakhelgedomen som skapats av Hiccups och hans vänner kommer du själv att ge dig ut på ett uppdrag för att återfå dina minnen och ta reda på varför skurken Eir jagar dig och din drake. Patch är en unik drakras, "en chimeragon", vars mystiska krafter du måste upptäcka under din resa. Tillsammans utforskar ni platser som Valka's Mountain eller Blood Briar Island, löser pussel och slåss mot andra drakar och drakfällare.

    I slutändan får du upptäcka den märkliga sanningen bakom Patch ursprung och försöka sätta stopp för Eirs onda planer, och uppleva en episk berättelse som kommer att bevisa att bandet mellan en drake och dess ryttare är mycket starkare än något annat.

    Läs mer

    De bästa priserna för DreamWorks Dragons Dawn of New Riders

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om DreamWorks Dragons Dawn of New Riders

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev