Instant Gaming EU
 
 

Köp El Hijo

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    El Hijo är en blandning av en western och ett smygspel där du spelar som en sexårig pojke som är på jakt efter sin mamma.



    El Hijo utspelar sig i en värld som liknar den amerikanska västern inspirerad av Sergio Leones westernfilmer. Spelet innehåller några av Leones mest populära egenskaper som olika laglösa gäng, ökenlandskap, skumma salooner och en massa bra sarkasm och ironi.



    Berättelse



    Allt börjar när några banditer attackerar en bondefamilj och plundrar deras gård. För att skydda sin son skickar hans mor pojken med en grupp gamla munkar, men El Hijo är inte övertygad om klosterlivet och bestämmer sig för att fly.



    Spelet



    Spelarna utforskar tre platser - ett avlägset kloster, en gränsstad fylld av brott och skurkar och den oförsonliga öknen. Den unge pojken måste överleva i varje miljö och kämpa mot sina fiender. Du måste komma på strategier för att överleva och avancera i spelet, genom att kombinera din problemlösningsförmåga och smygande. När du går från en nivå till en annan blir utmaningarna svårare och mer komplexa.



    Funktioner



    Det här är ett icke-våldsamt stealthspel. Istället handlar det om bus och lekfullhet, egenskaper som är gemensamma för ett barn. Världen där El Hijo befinner sig är full av munkar, banditer och lagmän - han måste lära sig att anpassa sig till de olika situationerna och utforma listiga metoder för att överlista dem alla.



    Med stöd av Medienboard och Noromedia, El Hijo är utvecklat av Honig Studio och utgivet av Handygames.

    Läs mer

    De bästa priserna för El Hijo

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om El Hijo

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev