Instant Gaming EU
 
 

Köp Oddworld: Stranger's Wrath HD

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Oddworld: Stranger's Wrath HD är ett explosivt skjutspel i tredje person som inte liknar något annat! Följ den mystiska Stranger när han ger sig ut på en resa för att spåra upp sina mest eftersökta mål.



    Gameplayet består av intensiva eldstrider och kluriga manövrar. Spelarna måste också anpassa sina vapen med unika uppgraderingar för en unik och varierad upplevelse.



    Grafiskt sett ser Oddworld: Stranger's Wrath HD anmärkningsvärt ut - med levande grafik och flytande animationer som ger liv åt vilda västern-världen. Spelets ljud bidrar till atmosfären med sitt spännande soundtrack och realistiska ljudeffekter för en oförglömlig resa!



    Dessutom finns det olika miljöer som hjälper spelarna att utforska Oddworlds länder snabbare. Detta kräver listig taktik för att överlista dina motståndare och nå ditt mål.



    På det hela taget kommer Oddworld: Stranger’s Wrath HD garanterat att tilltala alla som gillar action-äventyrsspel. Med sin fängslande berättelse och fängslande spelupplevelse kommer det garanterat att ge många timmars underhållning för både unga och gamla spelare!

    Läs mer

    De bästa priserna för Oddworld Stranger's Wrath HD

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Oddworld: Stranger's Wrath HD

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev