Instant Gaming EU
 
 

Köp Jon Shafer's At the Gates

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    At the Gates är ett strategispel från Jon Shafer, skaparen av Civilization 5. Spelet utspelar sig på den mörka medeltiden. Din roll som lord i en ny era av Europas historia är att styra över ett rike i skuggan av det kollapsande romerska imperiet. Din väg till framgång är osäker eftersom du måste utforska det förrädiska landskapet runt omkring dig, skörda dess resurser och bygga upp ett starkt ekonomiskt och militärt imperium. Du kan också behöva tänka noga på dina klaner eftersom de har sina egna personligheter och önskemål, och lära dig att utnyttja dem till din fördel. Som härskare kan du behöva kämpa mot starka grannar eller överleva frigida vintrar i det höga norr för att upptäcka guld och andra viktiga resurser.



    Map



    Landskapet förändras dramatiskt beroende på årstider och väder. Floden som en gång fungerade som ett hinder under sommarmånaderna kan också bli en väg på vintern för både dig och dina fiender.



    Character Management



    Dina klaner har sina egna unika personligheter och önskemål, så dra nytta av dem i enlighet med detta.



    Survival and Roguelike Elements



    Varje spel kommer med nya utmaningar och möjligheter. Dina grannar kan vara extremt starka, resurserna kan ta slut och hårda vintersäsonger kan påverka din klan, så lär dig att hantera allt på rätt sätt.



    Tooltips-in-Tooltips!



    Spelet använder ett revolutionerande användargränssnitt som kallas "Tooltips-in-Tooltips!" vilket gör det lättare att lära sig utan att offra något djup i spelet.

    Läs mer

    De bästa priserna för Jon Shafer's At the Gates

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Jon Shafer's At the Gates

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev