Eneba COM
 
 

Köp Guilty Gear

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Guilty Gear eller Giruti Gia i Japan är en serie fightingspel som utvecklats av Arc Systems Work och designats av Daisuke Ishitawari. Den första titeln i serien kom ut 1998 och sedan utökades serien med flera uppföljare under åren. Spelet anses vara en kultklassiker bland många videospelsfans på grund av dess betoning på visuella element, fightingmotor, soundtrack och designen av karaktärerna och deras attacker. Den överlägset högst poängsatta titeln i serien är Guilty Gear X med 89,33 % och X2 för PS2. I andra änden av pinnen finns Guilty Gear 2: Overture som bara fick 58,19 % (GameRankings) och 56/100 (Metacritic).



    Spelet innehåller i första hand en mot en tävlingsstrider mellan spelare. Din uppgift är att tömma motståndarens livsmätare. Du måste använda de attacker som finns tillgängliga för dig. I tidsbestämda matcher vinner den som har mest kvarvarande livsmätare spelet.



    Guilty Gear 2019 kommer som en del av Arc System Works och PQube Games' Guilty Gear 20th Anniversary Edition för Nintendo Switch. Det kommer att släppas i vår i år men en fysisk utgåva av spelet kommer att göras tillsammans med grundutgåvan av Guilty Gear och Guilty Gear XX Accent Core Plus R. Fortfarande finns dessa spel att köpa separat i digitala butiker.

    Guilty Gear kommer att ta sig till PS4 i år.

    Läs mer

    De bästa priserna för Guilty Gear

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Guilty Gear

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev