Instant Gaming EU
 
 

Köp GUILTY GEAR Xrd REV 2

  • PC

Topprankade återförsäljare

    GUILTY GEAR Xrd REV 2 är ett fightingvideospel utvecklat av Arc System Works. Det är det senaste tillskottet i GUILTY GE AR-serien och fungerar som en uppdaterad version av GUILTY GEAR Xrd -REVELATOR-.



    Spelet innehåller 25 olika spelbara karaktärer, var och en med sin unika kampstil och specialrörelser. Spelet är snabbt och intensivt, med fokus på strategi och utförande på hög nivå. Spelarna kan välja att spela i en mängd olika spellägen, inklusive Arcade Mode, Story Mode och Online Mode.



    En av de mest imponerande egenskaperna hos GUILTY GEAR Xrd REV 2 är den fantastiska grafiken. Spelet använder en cel-shaded art style som får det att se ut som en 2D-anime som kommit till liv. Karaktärerna är otroligt detaljerade och flytande animerade, vilket gör varje strid till ett visuellt spektakel. Spelets soundtrack är också i toppklass, med en blandning av heavy metal och elektronisk musik som perfekt matchar spelets intensiva action.



    Förutom de nya karaktärerna och speljusteringarna innehåller GUILTY GEAR Xrd REV 2 också ett helt nytt berättelseläge som går djupare in i spelets historia. Berättelseläget har fullt animerade mellansekvenser och flera förgreningar, vilket ger spelarna en chans att uppleva spelets berättelse från olika perspektiv.

    Läs mer

    De bästa priserna för GUILTY GEAR Xrd REV 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om GUILTY GEAR Xrd REV 2

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev