Instant Gaming EU
 
 

Köp Warcraft III: Reforged

    Skapa en prisnotis

    Topprankade återförsäljare

      Blizzard har beskrivit Warcraft III: Reforged som en fullständig omarbetning av sin klassiker inom realtidsstrategi. Det är en remake i ordets rätta bemärkelse, med helt ny grafik och nya animationer med 4K-stöd och ny röststyrd dialog. Till och med användargränssnittet får en fullständig översyn. Varje enhet, karta och textur omformas helt och hållet tillsammans med nya cutscenes som utspelar sig mellan uppdragen.



      Led arméer av människor, orcher, nattalfer eller odöda. Du kan spela som någon av de fyra raserna, var och en med olika enheter, förmågor, strategier och mästare. En häftig nyhet är att hjältenheter som dödsriddare och demonjägare kommer att ha olika varianter för män och kvinnor, vilket ger spelarna fler valmöjligheter när det gäller vem som leder deras arméer. Det kommer att finnas över 62 uppdrag som sträcker sig över spelets kontinenter. De arbetar om enheternas vägval för att göra det mer intuitivt och mindre tidskrävande, och saker i enspelarkampanjen har ändrats för att likna dess utseende i World of Warcraft.



      Om du spelar Warcraft III: Reforged kan du fortfarande spela multiplayer mot dem som använder originalversionen av spelet, och Blizzard har uppgett att även mods och kartor som gjorts för Warcraft 3 kommer att fungera i Reforged utan problem. Expansionen The Frozen Throne ingår också.

      Läs mer


      Vi beklagar, vi har inga priser för Warcraft III: Reforged ännu.
      Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

      Du kan även se Warcraft III: Reforged-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till Warcraft III: Reforged:s kategori : Action.

      Kommentarer om Warcraft III: Reforged

      Ken Ozie D. Obina
      Ken Ozie D. Obina
      2019 golg 1 10:31 dlcompare.com
      Awesome games! Hoping to win and buy some games as well to play on my own pc! Especially the COD!
      Fantastiska spel! Jag hoppas att jag kan vinna och köpa några spel för att spela på min egen dator! Särskilt COD!
      Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

      Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev