Instant Gaming EU
 
 

Köp Staxel

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Staxel är ett simuleringsspel utvecklat av Plukit och publicerat av Humble Games. I det här spelet får spelaren odla sina gårdar, utforska en färgstark värld fylld av levande landskap, träffa vänliga bybor och gå med vänner online för att bygga upp sin värld. Spelet utspelar sig i en voxelbaserad värld, vilket ger det en unik visuell stil, och det har ett fridfullt, avkopplande soundtrack som kompletterar spelets lugn. Med sitt spel i sandlådestil är spelarna fria att skapa och forma sin egen värld i Staxel.



    I början av spelet får spelarna sina egna tomter för att odla och utveckla sina gårdar. De börjar med en liten uppsättning verktyg och en handfull frön, och allteftersom de går framåt i spelet kommer de att låsa upp nya verktyg, grödor och boskap. Jordbruk är en viktig aspekt av Staxel, och spelarna måste noggrant förvalta sina resurser för att se till att deras gård blomstrar. Spelarna kan odla en mängd olika grödor, till exempel vete, potatis och morötter, och föda upp djur som kor, höns och grisar. De måste också förvalta gårdens resurser, till exempel vatten, gödningsmedel och el. Förutom att odla kan spelarna också utforska den livliga världen Staxel. Spelet är fyllt av dolda hemligheter, uppdrag och fängelsehålor att utforska. Spelarna kan också träffa de vänliga byborna som bor i Staxel. De kan handla varor med dem, få uppdrag och till och med inleda romantiska alternativ med dem. Byborna är en viktig del av spelet, och spelarna måste hålla dem nöjda för att låsa upp nytt innehåll och nya funktioner. Slutligen kan spelarna i Staxel gå med vänner online och bygga sin värld. Spel med flera spelare ger en ny dimension till spelet, där spelarna kan samarbeta för att skapa otroliga strukturer och dela resurser. Spelarna kan samarbeta med vänner för att bygga en gemensam gård eller skapa sina egna unika världar separat. Med sin voxelbaserade design kan spelarna fritt bygga och skapa nästan allt de kan tänka sig. Spelet har fått överväldigande positiva recensioner som hyllar det avslappnande spelet, den färgglada världen och mekaniken i sandlådestil.



    Sammanfattningsvis är Staxel ett unikt och trevligt simuleringsspel som erbjuder spelarna oändliga timmar av avkoppling och nöje. Spelets färgglada konststil, avslappnade soundtrack och sandlådestil gör att det sticker ut från andra simuleringsspel. Staxel:s jordbruksmekanik, levande värld, vänliga bybor och flerspelarläge gör det till ett måste för alla som letar efter ett uppslukande, avkopplande och roligt spel.

    Läs mer

    De bästa priserna för Staxel

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Staxel

    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Staxel
    • Kategorier : Rollspel , Simulering
    • Utgivare : Humble Bundle
    • Utvecklare : Plukit
    • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
    • Utgivningsdatum : 2019 cuoŋománnu 11
    • Systemkrav
    • Åldersklassificering
    • PEGI 3
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev