Instant Gaming EU
 
 

Köp Mineko's Night Market

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    I likhet med spel som Animal Crossing är Mineko’s Night Market en söt äventyrs- och handelssimulator som är ett hantverksäventyr med katt-tema som hyllar den japanska kulturen och som i huvudsak handlar om vänskap, val och katter.



    Mineko är en flicka som har flyttat till en fiskeby översvämmad av katter, på en kämpande vidskeplig japanskinspirerad ö vid foten av berget Fugu. Lokalbefolkningen på ön dyrkar solkatten Abe. Det som man alltid trodde var en långlivad myt har fått staden att bli förbryllad, då observationer av Abe har börjat dyka upp bland öns invånare de senaste dagarna. Ta reda på hemligheterna kring observationerna av Abe och förvalta ditt stånd på nattmarknaden. Tillverka en mängd olika udda föremål, leksaker och prydnadssaker som du sedan kan sälja till stadsborna (som nu är dina kunder) och utforska nattmarknaden själv, där du kan spela minispel, äta ovanlig mat och köpa samlarföremål.



    I spelet kan du utforska avlägsna länder med hjälp av olika typer av transportmedel som bussar eller tåg eller till och med en kattvagn! Varje land erbjuder nya människor att träffa och unika saker att göra, beroende på tid på dygnet och årstid. Det finns 16 marknader med unika teman varje år som alla har en scenhändelse som du kan delta i. Exempel på evenemang är taikotrummor, karaoketävlingar, brottning i sumodräkt med mera.

    Läs mer

    De bästa priserna för Mineko's Night Market

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Mineko's Night Market

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev