Instant Gaming EU
 
 

Köp Dance of Death: Du Lac & Fey

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Den brittiska oberoende studion Salix Games ger oss detta äventyrsspel som utspelar sig i London 1888. Ta rollen som den odödliga riddaren Sir Lancelot Du Lac och den förbannade trollkvinnan Morgana Le Fey när de tillsammans med Mary Jane Kelly i Whitechapel försöker avslöja de mord som har skrämt hela samhället. Tillsammans kommer de att jaga Uppskäraren och avslöja den chockerande sanningen bakom mördarens blodiga härjningar.



    Spela som tre mycket olika karaktärer med vitt skilda perspektiv i det klassuppdelade viktorianska samhället. De är överklassens kvinnosökande gentleman Lancelot, Morgana som en gång förvandlades till en hund genom en förtrollning och nu kan prata med djur, och Uppskärarens sista offer Mary Jane Kelly.



    Utforska historiskt korrekta brottsplatser, som alla är baserade på och innehåller verklighetstrogna rapporter från epoken som har undersökts minutiöst för att ge liv åt Ripper-historien, samtidigt som de kastar ljus på tidigare outtalade historier. Den fantastiska raden av rösttalanger inkluderar Penny Dreadful- och Tudors-skådespelerskan Perdita Weeks som Lady Morgana Le Fey, Dragon Age- och Torchwood-stjärnan Gareth David-Lloyd som Sir Lancelot Du Lac och Utopia- och Black Mirror-skådespelerskan Alexandra Roach som Mary Kelly, som var och en guidar oss på en resa genom de förvridna gatorna i Whitechapel. Med vackert återgiven grafik som blandar 2D och 3D, samt kärleksfullt komponerad musik och ljudlandskap, blåserDance of Death: Du Lac & Fey nytt liv i äventyrsgenren och sätter sin egen prägel på denna ofta missförstådda period av historien.

    Läs mer

    De bästa priserna för Dance of Death Du Lac & Fey

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Dance of Death: Du Lac & Fey

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev