Instant Gaming EU
 
 

Köp EARTHLOCK

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    EARTHLOCK är ett äventyrsrollspel från Snowcastle Games som utvecklas av en indieutvecklare och publiceras av Jagex Ltd. Det för tillbaka de klassiska 3D-rollspelen från slutet av 90-talet, men med en ny version av turordningsbaserad strid och karaktärsutveckling. Spelarna kommer att resa runt i öknar, fängelsehålor, tempel och andra exotiska platser för att söka svar på sitt uppdrag - att försöka återställa freden i Amons värld.



    Spelets berättelse följer huvudpersonen Amon när han ger sig ut på en episk resa där han avslöjar mysterier på vägen - möter spännande karaktärer och ställs mot formidabla fiender i utmanande strider. Utöver huvudhistorien kan spelarna också delta i sidouppdrag eller utforska valfria områden som ger upplevelsen mer djup och återspelbarhet. Det finns fyra olika spelbara karaktärer - var och en med unika förmågor - vilket möjliggör en rad strategiska alternativ när det är dags att slåss mot fiender som kommer att ha varierande taktik baserat på deras lagsammansättning. Striderna sker i realtid med positionsbaserade attacker som använder sig av varje karaktärs förmågor som varierar beroende på färdighetsnivå - dessa kan uppgraderas med hjälp av erfarenhetspoäng som du får under resans gång eller genom att tillverka vapen från upphittade material som finns på sällsynta ställen, som t.ex. droppar från vissa monster eller som belönas efter att du slutfört ett sidouppdrag.



    EARTHLOCK EARTHLOCK är ett spel som kommer att hålla spelare på alla nivåer engagerade och som erbjuder ett oförglömligt äventyr och en unik turordningsbaserad stridsupplevelse som ingen annan. Den fängslande handlingen och ett stort antal anpassningsbara karaktärsalternativ gör det till det perfekta valet för alla som vill ge sig in i rollspelsspel. Oavsett om du letar efter ett soloäventyr eller lite samarbetsglädje med vänner är definitivt värt att spana in.

    Läs mer

    De bästa priserna för EARTHLOCK

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om EARTHLOCK

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev