Instant Gaming EU
 
 

Köp The Golf Club 2019 featuring PGA TOUR

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Golf Club 2019 featuring PGA TOUR är ett realistiskt golfsimuleringsspel. Spelarna tar på sig rollen som professionella golfspelare och tävlar mot vänner och rivaler - från att bemästra den perfekta svingen till att anpassa sig till ändrade väderförhållanden.



    Spelet består av detaljerade banor, exakt mekanik och konkurrenskraftiga flerspelare - allt medan du njuter av verklighetstrogna bilder. Spelarna kan också uppgradera sin utrustning med anpassade klubbor för ännu bättre resultat!



    Grafiskt sett ser The Golf Club 2019 featuring PGA TOUR otroligt bra ut - med fantastiska 3D-modeller som ger platserna liv. Spelets ljud bidrar till atmosfären med realistiska ljudspår och effekter för en uppslukande upplevelse!



    Dessutom finns det ett omfattande onlineläge som gör det möjligt för spelarna att delta i turneringar och möta spelare över hela världen. Det här läget innehåller också unika utmaningar som kräver skickligt spel och smart beslutsfattande för att vinna.



    På det hela taget kommer The Golf Club 2019 featuring PGA TOUR garanterat att tilltala alla som gillar sportspel. Med sitt taktiska spel, sina autentiska turneringar och sitt breda utbud av klubbar kommer det garanterat att ge många timmars underhållning för både gamla och nya spelare!

    Läs mer

    De bästa priserna för The Golf Club 2019 featuring PGA TOUR

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om The Golf Club 2019 featuring PGA TOUR

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev