Eneba COM
 
 

Köp PRO FISHING SIMULATOR

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    PRO FISHING SIMULATOR är ett fängslande fiskespel utvecklat av Sanuku Games. I spelet tar spelaren på sig rollen som fiskare och utforskar pittoreska platser runt om i världen i jakt på de största fångsterna.



    Spelet har realistiska fiskemekanismer när spelarna kastar ut sin lina i ikoniska sjöar, floder och hav fulla av livligt fiskeliv. Spelarna kan också använda lockmedel och beten för att locka till sig olika fiskarter och sedan delta i spännande strider med dem.



    PRO FISHING SIMULATOR Innehåller flera svårighetsgrader som utmanar spelarna att behärska sin teknik och fånga unika arter för att komma vidare i berättelsen. De kan också anpassa sin utrustning, uppgradera sina spön och använda speciella förmågor för en verkligt tillfredsställande upplevelse.



    Spelet har också fotorealistisk grafik, en expansiv miljö med öppen värld och avslappnande bakgrundsmusik som ger en djupt uppslukande atmosfär. Med sitt engagerande spel och sina fantastiska platser kommer PRO FISHING SIMULATOR garanterat att locka fram allas inre fiskare!

    Läs mer

    De bästa priserna för PRO FISHING SIMULATOR

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om PRO FISHING SIMULATOR

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev