Instant Gaming EU
 
 

Köp GreedFall 2: The Dying World

    Skapa en prisnotis

    Topprankade återförsäljare

      Fördjupa dig i den magiska berättelsen som utspelar sig tre år före det första spelet.



      Nya landskap väntar på att du ska utforska den gamla kontinenten i den unika upplevelsen GreedFall 2. Från landskapen i Olima, den ljusa staden fylld av stjärnor i Bridge Alliance, når du Uxantis stränder. Det är upp till dig att utforska detta uråldriga land. Var beredd att avslöja alla fraktioner som kontrollerar dessa nationer och avslöja deras planer och intriger.



      I den här titeln kommer du att spela på den krigsdrabbade kontinenten Gacane. Du måste använda dig av diplomati, list och strid för att överleva en mans ambitioner att erövra och hjälpa dina allierade. Du måste också vara försiktig med de magiska varelser som strövar omkring på kontinenten och som inte alltid är så vänliga. Det vackra landskapet i GreedFall är inte alltid så fridfullt som det ser ut.



      Skapa en karaktär efter eget val, anpassa den som du vill för att känna dess fulla uppslukande. Hitta de allierade som passar dig bäst att gå med i ditt team, gör uppdrag tillsammans och utforska de stora hemligheterna som GreedFall 2 har att erbjuda. En av spelets funktioner är att kunna utrusta dem och till och med ta kontroll över sådana allierade i strid.



      Denna djupa rollspelsupplevelse, låter dig göra mycket betydelsefulla och inflytelserika val som i slutändan kommer att forma ditt äventyr. Välj den väg som är bäst för dig, manipulera eller var diplomat. Infiltrera eller välj strid för att uppnå dina mål, men var medveten om att dessa handlingar kommer att få konsekvenser i världen omkring dig.

      Läs mer


      Vi beklagar, vi har inga priser för GreedFall 2 ännu.
      Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

      Du kan även se GreedFall 2: The Dying World-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till GreedFall 2: The Dying World:s kategori : Action.

      Kommentarer om GreedFall 2: The Dying World

      • Teknisk information

      • Kategorier : Action , Äventyr , Rollspel
      • Utgivare : Nacon
      • Utvecklare : Spiders
      • Läge(n) : Solo
      • Utgivningsdatum : Coming soon
      • Systemkrav
      Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

      Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev