Instant Gaming EU
 
 

Köp Into the Breach

  • PC
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Använd kraften för att gå tillbaka i tiden och rädda världen från utomjordiska inkräktare! Från skaparna av FTL kommer Into The Breach, ett strategiskt mecha-spel i retrostil där ditt största vapen inte är jätterobotar utan tiden själv!



    Du leder en grupp med tre mechs som skickas tillbaka i tiden för att förhindra att en gigantisk insektssläkting kallad Vek tar över jorden. Men det räcker inte att rädda den här jorden - du måste också rädda ALLA jordar från olika tidslinjer!



    Employ strategy and tactics medan du kämpar mot utomjordingarna på en isometrisk karta. Använd terrängen till din fördel och tvinga utomjordingarna in i svår eller farlig terräng samtidigt som du skyddar städerna. Varje värld du landar i är slumpmässigt genererad, så var på din vakt!



    Use time to your advantage. Alla fiendens drag förutspås innan deras tur. Vidta åtgärder för att motarbeta var och en av dem exakt. Ett enda felaktigt drag och din plan faller samman! Om det händer använder du en begränsad tidsförskjutningsförmåga för att flytta tillbaka till föregående tur och försöka igen.



    Use each mech and pilot to the best of their ability. Var och en av dem har en unik förmåga som kan vända stridens vändning - det vill säga om du vet hur du ska använda dem klokt.



    Din oändliga kamp för att rädda alla tidslinjer börjar nu. Nederlag är inget alternativ - gå en gång till Into the Breach!

    Läs mer

    De bästa priserna för Into the Breach

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om Into the Breach

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev