Instant Gaming EU
 
 

Köp Euro Truck Simulator 2 - Vive la France

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Euro Truck Simulator 2 - Vive la France är ett tillägg för Euro Truck Simulator 2 med en stor karta. Det är ett spännande spel utformat för spelare som brinner för lastbilsbranschen. Karttillägget ger spelarna möjlighet att utforska ett stort område i Frankrike i fantastisk detaljrikedom, inklusive ikoniska platser som Mont Saint Michel och Paris. Med den här versionen kan du uppleva avancerad grafik och realistisk körning medan du hanterar ditt eget företag som en virtuell lastbilschaufför.



    Denna utgåva innehåller hundratals mil av franska vägar och landsbygd som kommer att fördjupa spelarna i atmosfären som förknippas med klassiska franska byar, städer, motorvägar och autoroutes när de korsar terrängen dag eller natt. Du kommer också att kunna transportera varor över långa avstånd från en plats till en annan inom snäva tidsramar - allt medan du ser till att inte skada någon last eller bryta mot väglagarna - för bonuspoäng. Och om bränslet skulle ta slut eller om du behöver reparera ditt fordon finns det gott om rastplatser längs vägen där du kan tanka och se till att allt går som det ska under resan.



    Dessutom har Euro Truck Simulator 2 - Vive la France 21 nya städer plus många små landsbygdsstäder utspridda i det vidsträckta landskapet; hisnande vyer som pittoreska alpina pass kompletta med snödrivor; och 13.500 km nya vägar och motorvägar. Om du är en spelare som letar efter en spännande, realistisk lastbilsupplevelse är Euro Truck Simulator 2 - Vive la France definitivt värt att kolla in.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Euro Truck Simulator 2

    De bästa priserna för Euro Truck Simulator 2 Vive la France

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Euro Truck Simulator 2 - Vive la France

    Gollaruk
    Gollaruk
    2022 guov 24 13:55 dlcompare.fr
    j'adore ce jeu, quand j'ai appris qu'il y avait un DLC sur la France je me suis dépêcher de le prendre.
    Jag älskar det här spelet och när jag hörde att det fanns ett DLC i Frankrike skyndade jag mig att köpa det.
    Henry Joel DIATTA
    Henry Joel DIATTA
    2019 juov 9 14:58 dlcompare.fr
    Euro Truck Simulator 2 est devenu une passion pour moi, je le demande si possible de donner la clé car je n'ai pas d'argent pour me la payer. MERCI...
    Euro Truck Simulator 2 har blivit en passion för mig, jag ber om möjligheten att ge nyckeln eftersom jag inte har några pengar att betala för det. TACK...
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev