Instant Gaming EU
 
 

Köp Super Neptunia RPG

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Från samma studior som gav oss tidigare Neptunia-spel, Article Studios och Idea Factory International, kommer Super Neptunia RPG. . Det handlar om den självutnämnda hjältinnan Neptune som vaknade upp i en välbekant värld men som inte minns något annat än sitt namn. Neptune får hjälp av Chrome och tre andra bekanta ansikten (Noire, Blanc och Vert) från Neptunia-serien och hon ger sig ut på en resa genom mystiska länder i ett försök att återfå de minnen hon förlorat.

    De kommer att inse att världen attackeras av en fiende som vill föra tillbaka den tid då 2D regerade. Neptune och hennes vänner måste rädda 3D-världen, annars kommer de att bli tillplattade versioner av sig själva för alltid.



    Funktioner



    Hoppa från 3D till 2D - Super Neptunia RPG kommer nu med nya livfulla bakgrunder och nya handritade 2D-animationer.



    Resa som en enda - De fyra gudinnorna kan byta på flyget under striden. Detta innebär att spelarna kan ändra sin typ av stridsformation för att orsaka mer skada och mer förödande attackkombinationer. Beroende på vem som leder gruppen kan du strategiskt utforma din formation för att maximera skadan - använd Strike, Support, Heal och Magic.



    Använd Break Attacks - Break Attacks hjälper dig att få den seger du vill ha. Beväpnad med dina klassiska förmågor att förvandla dig kan du också få fler stat-bonusar för att förbättra dina attacker.



    Bekanta fängelsehålor - Utforska de interaktiva fängelsehålorna som är inspirerade av titlarna i serien.



    Super Neptunia RPG kommer att lanseras den 21 juni 2019 till PS4 och Switch.

    Läs mer

    De bästa priserna för Super Neptunia RPG

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Super Neptunia RPG

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev