Instant Gaming EU
 
 

Köp Kill la Kill : IF

  • PC
  • PS4
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Kill la Kill: IF är ett kommande arenakrigs-actionspel som utvecklas av APLUS och kommer att publiceras av Arc Systems Works, samma studio som gav oss Little Witch Academia: Chamber of Time. Spelet är baserat på den populära Studio Trigger-animefilmen med Ryuko Matoi i huvudrollen, en skolflicka som fått övermänskliga krafter från sin uniform.



    Spelet kommer att lanseras med en baslista med 10 karaktärer, inklusive Ryuko Matoi, Satsuki Kiruin, Ira GAmagoori, Uze Sanageyama, Nonon Jakuzure, Houka Inumuta, Nui HArime, Ragyo Kiryuin och de alternativa versionerna av Satsuki och Ryoku.

    Spelare kommer inte att ha svårt att anpassa sig till spelet eftersom det kommer att ha ett träningsläge och ett handledningsläge. Förutom det kommer det också att ha versus-läge, spelarmatchlobbies, utmaningar och mycket mer.



    Kill la Kill: IF kommer att ha en begränsad utgåva som kommer att innehålla en originalkonstbok, en original soundtrack-CD med 31 låtar och en Mak - roquette Stress Ball.



    Kill la Kill: IF beräknas släppas den 25 juli 2019 i Japan och den 26 juli 2019 i Nordamerika och Europa. Det kommer också att ha två gratis nedladdningsbara karaktärer (Mankanshoku och Ultimate Double Naked DTR) som kommer att dyka upp i sommar. Kill la Kill: IF kommer att finnas tillgänglig till PlayStation 4 och Nintendo Switch.

    Läs mer

    De bästa priserna för Kill la Kill IF

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Kill la Kill : IF

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev