Instant Gaming EU
 
 

Köp Conarium

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Conarium är ett äventyrsskräckspel som utvecklats av Zoetrope Interactive och är inspirerat av H. P. Lovecrafts novell At the Mountains of Madness. Spelet följer berättelsen om fyra vetenskapsmän som försöker utmana vad de uppfattar som den "normala" verklighetsuppfattningen, bara för att upptäcka att deras handlingar får konsekvenser bortom vad de kunde ha föreställt sig.



    I Conarium tar spelarna på sig rollen som Frank Gilman, en av de fyra vetenskapsmännen i fråga. Spelarna måste utforska en mystisk bas i Antarktis och försöka avslöja dess hemligheter samtidigt som de förföljs av en okänd enhet. Tillsammans med att utforska och samla information löser spelarna också pussel som hjälper dem att komma vidare i spelets berättelse.



    Atmosfären i Conarium är mycket intensiv och spänningsfylld, vilket skapar en känsla av oro under hela resan. Med fantastisk grafik och uppslukande ljuddesign ger denna skräck-äventyrstitel massor av spänning för spelare som letar efter en upplevelse utöver det vanliga. Oavsett om du är ett fan av överlevnadsskräckspel eller bara letar efter något unikt att spela; Conarium erbjuder en oförglömlig upplevelse som ingen spelare bör missa!

    Läs mer

    De bästa priserna för Conarium

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Conarium

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev