Instant Gaming EU
 
 

Köp World End Syndrome

    Skapa en prisnotis

    Topprankade återförsäljare

      Samarbetet mellan Arc System och TOYBOX har gett upphov till World End Syndrome. Det här spelet är ett romantiskt visuellt romanäventyr som följer historien om en 17-årig gymnasieungdom som försöker lämna sitt förflutna bakom sig. Han orsakade sin systers död i en bilolycka, och när möjligheten till en förflyttning till en annan skola dyker upp i hans liv, tar han genast tag i den i ett försök att gå vidare och fortsätta med sitt liv. Tyvärr blir han så snart han anländer till Mihate High School involverad i en märklig historia.



      Skolan har också ett besvärligt förflutet som präglats av legenden om Yomibito. Det är en återkommande mardröm som inträffar vart 100:e år där de döda kommer tillbaka till livet och attackerar de levande. Det har gått hundra år sedan den senaste incidenten inträffade, så konstiga saker kommer garanterat att hända på skolan. Allt gick bra i skolan och vår huvudperson glömde bort sina tidigare problem, men när en av eleverna på skolan dyker upp mördad kommer en rad händelser att sättas igång och dra in honom i en mardröm.



      World End Syndrome har flera olika slut, och vilket slut du kommer till beror på de val du gör i spelet. Du kan utforska staden och din nya skola, lösa pussel och avslöja mysterier kring de levande döda.

      Upptäck alla hemligheter i det här livfulla animespelet World End Syndrome och spela det på PlayStation 4 och Nintendo Switch.

      Läs mer


      Vi beklagar, vi har inga priser för World End Syndrome ännu.
      Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

      Du kan även se World End Syndrome-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till World End Syndrome:s kategori : Action.

      Kommentarer om World End Syndrome

      • Teknisk information

      • Officiell webbplats : World End Syndrome
      • Kategorier : Action , Äventyr
      • Utgivare : Arc System Works
      • Utvecklare : Arc System Works
      • Läge(n) : Solo
      • Utgivningsdatum : 2019 miessemánnu 2
      Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

      Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev