Instant Gaming EU
 
 

Köp Dreams

    Skapa en prisnotis

    Topprankade återförsäljare

      Har du någonsin drömt om att skapa det perfekta spelet? Nu kan du göra det med Dreams! Detta är ett spel som erbjuder dig ett detaljerat spelskapande system som låter dig skapa användargenererat innehåll i form av fullfjädrade spel, mekanik, tillgångar, 3D-skulpturer, musik och konst, som sedan kan delas eller remixas för att användas i andras skapelser. Du styr en "imp" som fungerar som en muspekare och låter dig interagera med spelets värld och gränssnitt för att skapa nya föremål och karaktärer.



      Dreams har ett kampanjläge som heter Art's Dream och en miljö för att skapa egna spel. Kampanjen följer en före detta jazzmusiker, Art, när han drömmer om sitt liv, förr och nu, och inser att han måste gottgöra sina bandkamrater. Resan tar honom genom en rad drömliknande situationer som involverar honom och en hel uppsättning underbara fantasifigurer som D-Bug, en hjälpsam liten robot med en elektrisk personlighet och Frances, en hammarsvängande nallebjörn.



      Dreams innehåller fyra huvudlägen - Dream Surfing, Dream Shaping, Home Space Editor och Community Jam. Det första, Dream Surfing, är den traditionella speldelen av spelet, där du bläddrar bland spel att spela, tillgångar, skulpturer och konst att titta på eller musik att lyssna på. Kampanjläget Art's Dream är också en del av denna sektion. Här kan du också ge feedback på spel som andra spelare har skapat. Allt innehåll i den här sektionen är skapat av andra spelare. Dream Shaping är platsen där du skapar ditt eget spel och dina egna tillgångar. Du har många verktyg tillgängliga för detta, inklusive skulptering, målning, musikverktyg och prylar. Hemredigeraren är den plats där spelarna kan träffas och den används som en central knutpunkt. Slutligen är Community Jam en tematävling som drivs av Media Molecule där spelarna kan få röster från andra spelare. Vinnarna och andrapristagarna får en badge på sin skapelsesida.

      Läs mer

      De bästa priserna för Dreams

      Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

      Kommentarer om Dreams

      • Teknisk information

      • Officiell webbplats : Dreams
      • Kategorier : Äventyr
      • Utgivare : SIEA
      • Utvecklare : Media Molecule
      • Läge(n) : Solo
      • Utgivningsdatum : 2019 cuoŋománnu 16
      Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

      Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev