Instant Gaming EU
 
 

Köp Rescue HQ - The Tycoon

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Rescue HQ - The Tycoon är ett byggspel där du designar och bygger ditt huvudkontor från grunden. I det här spelet får du förvalta en gemensam station som används av tre akutmottagningar - ambulans, polis och brandkår. Du måste klara dig med en begränsad budget, och därför kommer du att ställas inför vissa beslut och nödsituationer som behöver omedelbar uppmärksamhet.



    Samtidigt som du kämpar med alla spänningar måste du utveckla ditt högkvarter, anställa nya medlemmar och personal och förse dem med den utrustning de behöver, inklusive fordon. Håll din stad säker och håll huvudet kallt.



    I Rescue HQ - The Tycoon, kommer du att styra olika akutmottagningar. Spela som polis och skicka ut lämpliga styrkor och fordon från ditt SWAT-team till farliga situationer för att hålla din stad säker. Ge din styrka den utrustning som behövs för att genomföra operationerna framgångsrikt. Du kan till och med förhöra fångar och bearbeta deras akt för att tjäna extra pengar vid sidan om.

    Du kan också spela som brandkåren och skicka ditt team till nödsituationer. Utbilda dina brandmän för att utveckla lämpliga färdigheter för uppdraget. Dela in dem i team och tilldela dem olika skift utifrån deras färdigheter.

    Du kommer också att ansvara för ambulanssjukvården och du måste ta hand om patienterna på läkarstationen i ditt högkvarter. Håll dina patienter säkra och ge ditt medicinska team det stöd de behöver.



    Rescue HQ - The Tycoon casual-indie-simuleringsspel som du inte vill sluta spela när du väl börjat.

    Läs mer

    De bästa priserna för Rescue HQ The Tycoon

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Rescue HQ - The Tycoon

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev