Eneba COM
 
 

Köp Kingdom Two Crowns

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Kingdom Two Crowns är ett 2D sidscrollande strategispel som utspelar sig i ett medeltida rike. Utveckla ditt rike genom att rekrytera lojala undersåtar, samla in resurser och bygga kraftfulla strukturer. Skapa allianser med angränsande monarker och expandera ditt herravälde för att skapa ett ostoppbart imperium!



    Utforska, bygg och försvara ditt rike medan du går framåt genom dag- och nattcykler. Rekrytera bågskyttar, riddare och köpmän som hjälper dig att försvara dig mot Greed - mystiska krafter som hotar att invadera dina länder. Använd mynt för att uppgradera vapen och rustningar för dina lojala undersåtar, bygg broar för att få tillgång till nya områden i riket och bygg murar för att skydda dig mot invaderande styrkor.



    Varje spel innehåller karaktärer från olika kulturer runt om i världen samt unika historier som växer fram allteftersom du gör framsteg. Samla resurser som trä, sten och mat för att uppgradera befintliga strukturer eller skapa helt nya. Strategisera mot fiender med hjälp av fällor, torn eller magiska trollformler för att hindra dem från att överväldiga ditt rike! Med sin fridfulla grafik och utmanande spelupplevelse kommer Kingdom Two Crowns garanterat att ge många timmars underhållning för spelare i alla åldrar!

    Läs mer

    De bästa priserna för Kingdom Two Crowns

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Kingdom Two Crowns

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev