Instant Gaming EU
 
 

Köp OCTOPATH TRAVELER

  • PC
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bravy Default-producenterna och Square Enix ger dig än en gång ett otroligt äventyr i en fantasivärld. Octopath Traveler är ett turbaserat rollspel exklusivt för Nintendo Switch med mekanik och grafik inspirerad av de klassiska 16-bitars JRPG-titlarna men med högupplöst grafik.

    Det här äventyret placerar dig i världen Orsterra och du tar rollen som inte en utan åtta olika hjältar, var och en med olika klasser, förmågor och krafter. Du kommer att välja en av dem och påbörja en resa som gör att du kan träffa de andra sju huvudpersonerna och delta i deras respektive berättelser också om du vill.

    Var och en av karaktärerna börjar med en uppsättning av vissa färdigheter och krafter, som härrör från deras respektive ursprung och klass, men de kommer att kunna lära sig och nivåhöja sekundära yrken genom spelet, vilket ger dig andra färdigheter och gör att du kan skräddarsy ditt sällskap enligt dina behov och dina spelpreferenser.

    Striderna är strategiska och turordningsbaserade, som vanligt i den här typen av spel. Fiender har vissa sårbarheter som du måste ta reda på och utnyttja om du vill besegra dem, så du måste vara beredd på alla typer av scenarier.

    Om du gillar JRPG är Octopath Traveler en originell och fantastisk nyinspelning av de klassiska spelen i genren.

    Läs mer

    De bästa priserna för OCTOPATH TRAVELER

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om OCTOPATH TRAVELER

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev