Eneba COM
 
 

Köp Barotrauma

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Du får ta del av ett dystopiskt, futuristiskt universum där mänskligheten har tvingats fly till Jupiter för att överleva. Jupiters måne, Europa, är den enda lämpliga platsen i vårt solsystem, men det finns en liten olägenhet. den isiga ytan på Europa kan inte hysa mänskligt liv, och den mänskliga civilisationen var tvungen att hitta ett sätt att överleva i havet nedanför.



    Barotrauma är ett co-op överlevnadsskräckspel där du spelar som besättningen på en ubåt. Samarbeta med upp till 16 spelare för att utforska den omgivande miljön och hitta sätt att överleva. Spelet ställer dig mot en procedurellt genererad värld full av faror, där du måste reagera på oväntade händelser. Barotrauma har ett hantverkssystem, och du kommer att kunna samla material och tillverka allt du behöver för att överleva.



    Välj mellan sex olika klasser, kapten, ingenjör, mekaniker, sjukvårdare, säkerhetsofficer och assistent. Var och en har olika förmågor som du kan utöka och förbättra allteftersom du får erfarenhet och går framåt i spelet. Men det viktigaste elementet för din överlevnad är samarbete, du måste välja vem du ska lita på. Det finns flera fraktioner, var och en med sin egen agenda, och endast genom att stödja rätt fraktion har du en chans att överleva i en så fientlig undervattensmiljö.



    Barotrauma har detaljerad grafik i 2D och en unik konststil. Det stöder tungt modding så du kan hitta många olika sätt att njuta av spelet.

    Läs mer

    De bästa priserna för Barotrauma

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Barotrauma

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev