Eneba COM
 
 

Köp Automachef

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Automachef är ett pusselspel med resurshantering där spelaren kan utforma och bygga sitt kök och samtidigt programmera maskiner för att få saker gjorda. Spelets unika försäljningsargument är möjligheten att se ditt geni komma till liv på köksgolvet, när robotarna som du har byggt, designat och programmerat lagar och serverar rätter. Spelarna antar rollen som en anställd på ett futuristiskt livsmedelsautomatiseringsföretag som heter Automachef, med uppgift att utforma funktionella kök som kan leverera rätter snabbt och effektivt med hjälp av robotar.



    Spelet i Automachef är uppdelat i två huvudkomponenter: att designa kök och programmera maskiner. Spelet noterar dina designval, vilket innebär att köket du bygger kommer att ha en strategisk inverkan på automatiseringen av din matlagningsprocess. Spelaren kan fritt placera ett brett utbud av köksmaskiner och robotar i sitt kök, där varje komponent har sin specifika funktion. Att välja layout och placering av din utrustning är viktigt eftersom AI-simuleringsaspekten av ditt automatiserade kök är nyckeln till framgång för din verksamhet. Programmeringsaspekten av Automachef är lika viktig som designprocessen. Spelarna måste programmera komplexa kommandon för robotarna i sitt kök, inklusive hur de ska röra sig i köket och hur de ska interagera med utrustningen. Spelet innehåller en rad olika programmeringsspråk med funktioner i flera steg som hjälper spelarna att rita upp robotarnas beteende innan de kör sekvensen. Spelets programmeringsaspekt ger spelarna en unik utmaning att klara av eftersom det är viktigt att utforma ett effektivt program för att lyckas med verksamheten.



    Sammanfattningsvis ärAutomachef ett spännande och unikt pusselspel om resurshantering som kräver att spelarna designar futuristiska kök, programmerar invecklade maskiner och ser hur deras genier kommer till liv. Spelarna kan experimentera med olika konstruktioner, layouter och programmeringsspråk, vilket gör varje spel annorlunda och unikt. Spelets realistiska och detaljerade spelupplägg kan man njuta av i timmar och passar spelare som älskar pusselspel som utmanar dem mentalt.

    Läs mer

    De bästa priserna för Automachef

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Automachef

    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Automachef
    • Kategorier : Simulering
    • Utgivare : Team17
    • Utvecklare : Rhombico Games
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2019 suoidnemánnu 23
    • Systemkrav
    • Åldersklassificering
    • PEGI 3ESRB E
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev