Instant Gaming EU
 
 

Köp Rebel Galaxy Outlaw

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Rebel Galaxy Outlaw är en simulator för handel och strid i rymden där du styr ett rymdskepp genom flera system. Du är Juno Markev och du måste hitta en mördare, en skuld att betala och en massa problem som kommer i din väg. Att överleva i dodge sektorn har aldrig varit en lätt uppgift men du är den bästa på det. Som oberoende pilot är rymden din för att utforska, handla, bli rik och överleva om du kan. Även om spelet har en berättelse är du fri att göra vad du vill och när du vill i denna rymdsimulator. Du kan fokusera på handel, transportera varor genom rymden eller gå över gränsen och attackera andra rymdskepp för att stjäla deras last och bli en fruktansvärd pirat. Kanske är du mer av en utforskare som vill upptäcka vad som finns bortom de kända gränserna.



    Oddsen är alltid emot dig, men du är en överlevare i en värld full av lågstadier, pirater och poliser. Men i världen av Rebel Galaxy Outlaw finns det också oändliga möjligheter att bli rik och ha roligt medan du gör det. Du behöver bara ta dem och använda pengarna till att anpassa och uppgradera ditt rymdskepp, så att du har den bästa chansen att överleva. Medan du gör det ska du hålla ögonen öppna för att hitta mannen som mördade din man och sätta ett hål i huvudet på honom för att bevisa att ingen jävlas med dig och lever för att berätta det.



    Rebel Galaxy Outlaw är en slags rymdwestern där rymden är din spelplan i ett äventyr som får dig att upptäcka stjärnorna samtidigt som du gör upp med ditt förflutna.

    Läs mer

    De bästa priserna för Rebel Galaxy Outlaw

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Rebel Galaxy Outlaw

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev