Instant Gaming EU
 
 

Köp WWE 2K20

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Förra årets upplaga gav spelarna över 200 brottare att välja mellan, vilket även innefattade vissa variationer, som Sting med olika färgad ansiktsfärg. I år finns det ännu fler alternativ och nya tillägg. Towers Mode för WWE 2K20 kommer att innehålla en utmaning som enbart baseras på omslagsstjärnan Roman Reigns karriär. Du kommer att spela några av hans största matcher i karriären mot några av hans tuffaste rivaler. Det kommer att finnas 16 matcher totalt för dig att spela när du styr Reigns och försöker slå alla i detta gauntlet-liknande läge.



    I det första paketet med DLC, med titeln "Bump in the Night", som du kan få gratis om du förbeställer spelet, finns ytterligare nya brottare till laguppställningen och spelbara varianter för många karaktärer med en skräckfilmstwist. Detta är första gången som omslaget innehåller en kvinnlig brottare.



    Fokus i årets WWE 2K20 Showcase Mode är Four Horsewomen och det finns gott om matcher. Det kommer att täcka karriärerna för Sasha Banks, Bayley, Charlotte Flair och omslagsstjärnan Becky Lynch. För första gången kommer MyCareer att tillåta användare att spela som en kvinnlig brottare.

    Läs mer

    De bästa priserna för WWE 2K20

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om WWE 2K20

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev