Instant Gaming EU
 
 

Köp NBA 2K24

  • PC
  • PS5
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Den bästa basketsimuleringen genom tiderna återvänder för en ny säsong med NBA 2K24. Utvecklaren 2K Games har skapat denna nya upplevelse som bygger på de funktioner som har gjort NBA 2K-serien till en favorit bland fansen under många år och förbättrat spelet med ny dynamik.



    NBA 2K24 I NBA 2K introduceras den banbrytande ProPLAY-tekniken, som använder originalfilmer från NBA för att skapa de mest realistiska animationerna och rörelserna. Fans av serien kan också njuta av en ny nivå av fördjupning med det bredaste utbudet av singleplayer- och multiplayer-spellägen som någonsin funnits i ett NBA 2K-spel, inklusive fan-favoriterna MyCAREER, MyTEAM, MyNBA och Play Now. Var och en av dem har förbättrats för att ge sportfansen bästa möjliga upplevelse.



    Kobe återvänder som omslagsspelare på NBA 2K24 och du kan fira det genom att återskapa hans signaturfärdigheter i det nya MAMBA MOMENTS-läget, som låter dig uppleva hans resa till att bli en basketlegend.



    Med alla dessa funktioner och mer därtill är NBA 2K24 redo att erbjuda dig den mest spännande basketsimuleringen.

    Läs mer

    De bästa priserna för NBA 2K24

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om NBA 2K24

    yuuzi
    yuuzi
    2024 ođđj 1 06:41 dlcompare.fr
    Toujours pas d'effort de 2K de mettre à jour la version PC en Next Gen .NBA 2k24 est littéralement du copier coller de 2K20 avec plus de bug qu'avant. C'est aussi remplie de micro transactions qui vous pousse a acheter pour pouvoir progresser, en plus de sa le jeu est remplis de cheateur. Personnellement je ne le recommande à personne même si le jeu est a bas prix.
    Fortfarande ingen ansträngning från 2K att uppdatera PC-versionen till Next Gen. NBA 2k24 är bokstavligen en kopia och klistra in 2K20 med fler buggar än tidigare. Det är också fullt av mikrotransaktioner som driver dig att köpa för att gå vidare, ovanpå det är spelet fullt av fusk. Personligen skulle jag inte rekommendera det till någon även om spelet är billigt.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev