Köp NBA 2K24

 • PC
 • PS5
 • PS4
 • Switch
 • XboxOne
 • Xbox Series X

Topprankade återförsäljare

  Den bästa basketsimuleringen genom tiderna återvänder för en ny säsong med NBA 2K24. Utvecklaren 2K Games har skapat denna nya upplevelse som bygger på de funktioner som har gjort NBA 2K-serien till en favorit bland fansen under många år och förbättrat spelet med ny dynamik.  NBA 2K24 I NBA 2K introduceras den banbrytande ProPLAY-tekniken, som använder originalfilmer från NBA för att skapa de mest realistiska animationerna och rörelserna. Fans av serien kan också njuta av en ny nivå av fördjupning med det bredaste utbudet av singleplayer- och multiplayer-spellägen som någonsin funnits i ett NBA 2K-spel, inklusive fan-favoriterna MyCAREER, MyTEAM, MyNBA och Play Now. Var och en av dem har förbättrats för att ge sportfansen bästa möjliga upplevelse.  Kobe återvänder som omslagsspelare på NBA 2K24 och du kan fira det genom att återskapa hans signaturfärdigheter i det nya MAMBA MOMENTS-läget, som låter dig uppleva hans resa till att bli en basketlegend.  Med alla dessa funktioner och mer därtill är NBA 2K24 redo att erbjuda dig den mest spännande basketsimuleringen.

  Läs mer

  De bästa priserna för NBA 2K24

  Använd din CD-nyckel på Steam.

  Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

  Använd din PS5 på Playstation Network.

  Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

  Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

  Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

   
  Avgifter

  (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 23 leverantör(er) som stöder 4 DRM-system: Xbox Live, Steam, Nintendo eShop, Sony PSN6 plattform(ar) - PC, PS5, PS4, Switch, XboxOne, Xbox Series X. Spelet erbjuder 4 olika utgåva(or). I vår prisjämförelse identifierade vi 147 digitala erbjudande(n). För fysiska kopie-erbjudanden hittade vi 5 priser. Dessutom visar vår plattform feedback från användare, med 1 kommentarer redan delade.

  Kommentarer om NBA 2K24

  yuuzi
  yuuzi
  2024 ođđj 1 06:41 dlcompare.fr
  Toujours pas d'effort de 2K de mettre à jour la version PC en Next Gen .NBA 2k24 est littéralement du copier coller de 2K20 avec plus de bug qu'avant. C'est aussi remplie de micro transactions qui vous pousse a acheter pour pouvoir progresser, en plus de sa le jeu est remplis de cheateur. Personnellement je ne le recommande à personne même si le jeu est a bas prix.
  Fortfarande ingen ansträngning från 2K att uppdatera PC-versionen till Next Gen. NBA 2k24 är bokstavligen en kopia och klistra in 2K20 med fler buggar än tidigare. Det är också fullt av mikrotransaktioner som driver dig att köpa för att gå vidare, ovanpå det är spelet fullt av fusk. Personligen skulle jag inte rekommendera det till någon även om spelet är billigt.

  Du kanske även gillar

  Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

  Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev