Instant Gaming EU
 
 

Köp Last Oasis

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Last Oasis är ett nomadiskt överlevnads-MMO. En katastrofal händelse stoppade jordens rotation, så planeten är nu uppdelad i två extrema och dödliga miljöer. Endast en smal remsa mellan de varma och kalla delarna av planeten har de förhållanden som krävs för att stödja liv. Denna remsa rör sig i samma takt som planetens rotation runt solen, så allt liv på jorden måste vandra med den för att överleva. För att hålla sig i rörelse har resterna av mänskligheten byggt nomadiska maskiner, Walkers, vinddrivna, vandrande maskiner av trä som kan anpassas för att transportera, skörda, strida eller användas som mobila baser. Bygg portabla baser eller mer permanenta befästningar, men tänk på att du måste packa ihop och flytta förr eller senare.



    Skapa handelsnätverk mellan oaserna och samla resurser som du kan sälja med vinst i nästa oas. Spelet har en global spelardriven ekonomi som bygger på verkligt utbud och efterfrågan. Det finns också en rörlig stad, Flotilla, som transporterar sina medborgare över landet och passerar genom oaser som domineras av klaner. Kontrollera en region och låt din klan växa, skapa allianser och få tribut från de nomader som passerar genom ditt territorium. Se till att du är beredd att försvara ditt territorium, eftersom andra alltid kommer att försöka ta kontroll över det.



    Naturligtvis finns det de som i stället för att arbeta hårt med att samla resurser och göra handelsvaror har bestämt sig för att gå den enkla vägen med piratkopiering. Närstrid och Walkerstrid är skicklighetsbaserad riktad närstrid. Du har gott om alternativ för att välja ditt favoritvapen och även för att förbereda din Walker för distansstrid med ballister, katapulter och mycket mer. Alla Nomads äger en gripkrok - det mest väsentliga och ikoniska verktyget för dem som kör Walkers.

    Läs mer

    De bästa priserna för Last Oasis

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Last Oasis

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev